Produkter

 

Om oss

PM-Gruppen grundades i syfte att erbjuda våra kunder ”Det lilla extra”. Genom smarta lösningar, hög flexibilitet och breda kontaktnät av samarbetspartners så har vi de bästa förutsättningarna att alltid kunna möta de krav och önskemål Ni har som kund.

Vi som arbetar på PM-Gruppen har lång erfarenhet av försäljning, service och kundvård. Vi vet vad som krävs för att behålla, utveckla och finna nya kunder.

För att kunna tillgodose våra kunders önskemål och förväntningar är vi oerhört noga med vilka leverantörer vi väljer då dessa är en viktig länk i våra åtaganden mot Er. Vi är lika mycket experter på kundspecifika lösningar och behov eftersom våra kunders behov styr vår verksamhet.

PM-Gruppen levererar allt för Ert kontor från kontorsmaterial, datortillbehör, toners, bläckpatroner, kontorsskrivare, multiskrivare, kopiatorers, telefoni, telefonväxlar, kaffemaskiner, kaffeprodukter, köks/städprodukter, kem/hygienprodukter, fruktkorgar, möbler, ergonomi, konferensutrustning, trycksaksprodukter, profilprodukter, städservice, växtservice, återvinningsservice, Bemanning, lagerhållning, kontorsflytt till påfyllnad av kontorsförråd (skåpservice) där så önskas. Ingen förfrågan eller önskan gör oss förvånade.

Fördelen för Er som kund att ta allt för Ert kontor och få en helhetslösning av PM-Gruppen är att Ni får en helhetsleverantör med en kontaktperson och alla kostnader samlade på samma faktura. Ni kan fokusera till hundra procent på Er kärnverksamhet och PM-Gruppen levererar de lösningar som Ert kontor behöver.


Välkommen till PM-Gruppen

©2023 Adilimo AB Alla priser anges i SEK.