Produkter

 

Balanspall Back App 2.0 svart 

Art: 8550443
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%
Beskrivning:
Back App är originalet inom den växande marknaden för ergonomiska produkter och produkter som fokuserar på rörlighet då vi idag har en väldigt stillasittande livsstilen, i snitt sitter varje skandinavisk person ner mer än 12 timmar per dag. Genom sin design - där fotstödet är en del av själva balanspallen, i sin tur vilar hela sin (och din) vikt på balanskulan i mitten av bottenplattan.

Denna träning stabiliserande ryggmusklerna medan du sitter. Allt för att uppnå ett ökat välmående och en bättre hälsa.

Själva sadelsitsen som är oerhört bekväm att sitta på, ger nödvändigt stöd åt bäckenet både fram och bak. Är utformad så att du får en naturlig sittposition med öppen vinkel i höften. Detta gör även att blodet har lättare att passera alla vinklar på din kropp och din cirkulation blir bättre vilket i sin tur leder till att du blir piggare.

Hur mycket träning och rörlighet styr du genom att skruva på bollen längst ner på stolen, ju mer du skruvar ju tuffare blir träningen (rörlighet på stolen). Provsitt det gärna, du kommer bli överraskad av effekterna!

-- Sitta mer upprätt med mindre ansträngning -- Bränn mer energi + 19% -- Öva dina kärnmuskler i nacke och nacke

Back App AS anser att miljöskydd är en viktig del av verksamheten och fokuserar på hela produktionen av produkten. Back App AS vill använda återvunnet och återvinningsbart material i alla sina produkter och fokuserar på materialval och innehåll.

Stolarna är utformade för lång livslängd, eftersom de mekaniska delarna enkelt kan bytas ut. Vid slutet av stolens livstid kan varje element enkelt demonteras och materialet återvinns.

Alla större plastdetaljer är märkta enligt ISO 11469. Alla textilier är Oeko-Tex-certifierade.

Nordic Wool består av 88% ull och 12% polyamid. Underrede av återvunnet aluminium, Sittdynan är av gjuten polyuretanskum med speciellt anpassad mjukhet och spänst. Dämpringen under fotplattan är av NBR-skumgummi (nitril) med stängda porer för lång hållbarhet.

Kommentar: -- Mer än 90% av de delar som används i Back App-stolarna tillverkas lokalt i Skandinavien med särskilt korta rutter. -- Frakt tillkommer -- Beställningsvara
Produktinformation
Antal i fp 0
Bredd 381 / 472 mm
Diameter 603 mm
Färg Svart / Nordic Wool
Höjd 666 - 892 / 543 - 769 mm
©2023 Adilimo AB Alla priser anges i SEK.